Фирмата е специализирана в дизайна и изработката на масивна (нестандартна) класическа мебел по индивидуален проект. На разположение на фабриката работи интериорен дизайнер, който изготвя индивидуални проекти, съобразени с конкретните изисквания на клиента.

Фабриката произвежда бутикови серии от висококачествена мебел, както и абсолютно нестандартни цялостни обзавеждания, включващи спални, трапезарии, кухни, мека мебел, холове, кабинети, антрета. Фирмата обзавежда хотели, заседателни зали, ресторанти, магазини, офиси и предлага цялостен интериорен дизайн.

Използваните материали са предимно дъб, дива череша, орех.

НАШИ КЛИЕНТИ СА:

- Генералния Щаб на МО (Заседателната зала)
- Хотел “Мария Ревас” - Слънчев Бряг (ресторант, рецепция,
  апартаменти, кафе - бар)
- Католическата катедрала в София, бул.”Тодор Александров”
  до БУЛБАНК (кабинета и покоите на Монсеньора)
- Джаз клуб - “SOCIAL JAZZ” в гр.София на пл.”Славейков”
- Офисите на “РROSOFT” в София
- Директорския кабинет на завод “BELLA” в индустриалната зона на гр. Пловдив
- Директорския кабинет на “ЕВРОБИЛД” гр. Пловдив (до Новотела)
- Представителен бижутериен магазин на златарска къща “БОЛИД”
  зад Съдебната палата – гр.София,

  както и множесво цялостни и частични обзавеждания на къщи, апартаменти, вили.

Наши клиенти са и много чужденци между които италианци, гърци, руснаци, сърби. Фабриката е изпълнявала и лимитиран износ за Англия и Италия (гардероби, маси и шкафове за вино – изцяло масивни.

Фирмата е в състояние да изпълни и крайно индивидуални класически и нестандартни обзавеждания с включени релефи, монограми, запазени фирмени релефни знаци, декоративни преградни решетки, архитектурни елементи, резбовани тавани, дървопластика, както и да изработи цялостен авторски интериорен проект.

Във фабриката работят екип от висококвалифицирани мебелисти, дърворезбари, тапицери и дизайнер. Фабриката разполага със магазин и шоурум в гр. София:

Магазин и шоурум: София, бул. Цар Борис III №165, жк. Красно Село,
спирка Бъкстон, тел.: + 359 2/ 855 63 88

Можете да ни откриете и на фирмения ни щанд №707 на изложението “Стройко 2000”,
което се провежда пролет и есен в НДК гр. София и на пролетното изложение "Светът на мебелите" в изложбената зала на ИНТЕРЕКСПО в гр. София на бул. "Цариградско шосе".

Нашата цел е да предложим цялостно индивидуално и комплексно обслужване на нашите клиенти, включващо интериорен дизайнерски проект, производство на конкретното обзавеждане, транспорт, товаро-разтоварна дейност, монтаж, гаранционно и следгаранционно обслужване на мебелите.

Фабриката дава три години гаранция на продукцията си.